Mi lenne a magyar politikával Fluor Tomi és a Szomszédok nélkül?

2018. május 10.

Képtelen hírek, arcpirító kommentek – péntek este folytatódik a Dumaaktuál. A vitriolos nyelvű humoristákhoz, azaz a NAV-próbavásárlásokat gyűjtő Litkai Gergelyhez és az óvodai túszdrámák túlélőjéhez, Kovács András Péterhez a két lábon járó cinikus, Ceglédi Zoltán csatlakozik. Gobbi Hilda rezsicsökkentő sikerei, ellenőröket rabló taxisofőr, a miniszterelnökjelöltek Szomszédokhoz fűződő titkos kapcsolata: csak néhány példa a hazai közélet Lovász László vezetésével megfejtésre váró hírei közül.

 

A Comedy Central nézői péntek este sem maradnak nevetés nélkül: folytatódik az ország legismertebb stand-uposait felvonultató sorozat. A Comedy Club új évadának népszerű különkiadása, a híreket és a hazai közélet szereplőit cenzúrázatlanul véleményező Dumaaktuál friss adásában a kormány rezsicsökkentését felelős képviselőjének megpróbáltatásai mellett a NAV hős munkatársainak keserves mindennapjaiba is bepillanthatunk. Nyugtáért szorgalmasan zumbázó, vagy plasztikai sebész kése alá befekvő és illegális tetoválószalonok áldozataivá váló ellenőrök történetein szörnyülködhetünk, de aggódhatunk azon is, mi lesz a pintyekkel a választások után, vagy hogy hogyan válik vérfürdővé a skandináv lottó Semjén Zsolt aktív játéka nyomán.

Comedy Central Magyarország

Litkai Gergely még nem fogyott ki az összehasonlító táblákból :) Comedy Club: Duma Aktuál 2. rész - péntek 21:00

 

Választ kaphatunk arra a kérdésre is, hogy vissza lehet-e foglalni Erdélyt egyetlen lóval, illetve milyen borzalmas következményekkel jár, ha az óvodai szülőértekezleten valaki lefoglalja a pillangó jelet…

Comedy Central Magyarország

Igazán csini orvosok lennének, ugye? :D Így zajlott a Comedy Club új évadának igen vicces fotózása. A humor (majdnem) mindenre megoldás. Majd ők kezelésbe vesznek! ;) PREMIER - ÁPRILIS 20.

 

És hogy mi köze Fluor Tominak a pártgyűlésekhez, győzhet-e Vona Gábor oroszlános pólós mozgalma, vagy hogy sejti-e a PISA-teszt kitöltője, hány köbméter füstöt bocsát ki a hármas metró? Kiderül a Dumaaktuál második részéből.

 

Dumaaktuál első rész pénteken 21.00-tól a Comedy Centralon!

legfrissebb hírek

Nem fogjátok elhinni, mennyit fizettek ezért a bontatlan Pokémon kártyacsomagért

Hír

Rendelj zoknit a saját arcoddal!

Hír

Amerikai színésznő így még nem rappelt Animal Cannibals számot!

Hír

Seth Rogen lesz a vancouveri metró hangja

Hír

Grindelwald bűntettei: itt az új Legendás állatok film előzetese!

Hír

Felhőtlen Philadelphia: mi várható a 13. évadban?

Hír

Bohém rapszódia: itt a hivatalos előzetes!

Hír

Sziget ajánló: Mastercard Színpad by A38

Hír