Mi lenne a magyar politikával Fluor Tomi és a Szomszédok nélkül?

2018. május 10.

Képtelen hírek, arcpirító kommentek – péntek este folytatódik a Dumaaktuál. A vitriolos nyelvű humoristákhoz, azaz a NAV-próbavásárlásokat gyűjtő Litkai Gergelyhez és az óvodai túszdrámák túlélőjéhez, Kovács András Péterhez a két lábon járó cinikus, Ceglédi Zoltán csatlakozik. Gobbi Hilda rezsicsökkentő sikerei, ellenőröket rabló taxisofőr, a miniszterelnökjelöltek Szomszédokhoz fűződő titkos kapcsolata: csak néhány példa a hazai közélet Lovász László vezetésével megfejtésre váró hírei közül.

 

A Comedy Central nézői péntek este sem maradnak nevetés nélkül: folytatódik az ország legismertebb stand-uposait felvonultató sorozat. A Comedy Club új évadának népszerű különkiadása, a híreket és a hazai közélet szereplőit cenzúrázatlanul véleményező Dumaaktuál friss adásában a kormány rezsicsökkentését felelős képviselőjének megpróbáltatásai mellett a NAV hős munkatársainak keserves mindennapjaiba is bepillanthatunk. Nyugtáért szorgalmasan zumbázó, vagy plasztikai sebész kése alá befekvő és illegális tetoválószalonok áldozataivá váló ellenőrök történetein szörnyülködhetünk, de aggódhatunk azon is, mi lesz a pintyekkel a választások után, vagy hogy hogyan válik vérfürdővé a skandináv lottó Semjén Zsolt aktív játéka nyomán.

Comedy Central Magyarország

Litkai Gergely még nem fogyott ki az összehasonlító táblákból :) Comedy Club: Duma Aktuál 2. rész - péntek 21:00

 

Választ kaphatunk arra a kérdésre is, hogy vissza lehet-e foglalni Erdélyt egyetlen lóval, illetve milyen borzalmas következményekkel jár, ha az óvodai szülőértekezleten valaki lefoglalja a pillangó jelet…

Comedy Central Magyarország

Igazán csini orvosok lennének, ugye? :D Így zajlott a Comedy Club új évadának igen vicces fotózása. A humor (majdnem) mindenre megoldás. Majd ők kezelésbe vesznek! ;) PREMIER - ÁPRILIS 20.

 

És hogy mi köze Fluor Tominak a pártgyűlésekhez, győzhet-e Vona Gábor oroszlános pólós mozgalma, vagy hogy sejti-e a PISA-teszt kitöltője, hány köbméter füstöt bocsát ki a hármas metró? Kiderül a Dumaaktuál második részéből.

 

Dumaaktuál első rész pénteken 21.00-tól a Comedy Centralon!

legfrissebb hírek

Koporsós punkrockkal támad a Comedy Club

Hír

Bohém rapszódia: itt a Queen film első előzetese!

Hír

BRÉKING: 70 új Rick & Morty epizód érkezik!

Hír

Mi lenne a magyar politikával Fluor Tomi és a Szomszédok nélkül?

Hír

Lupa: Budapest tengerpartja

Hír

A legképtelenebb hírek Hadházi László, Litkai Gergely és KAP elemzésében

Hír

Aki attól tart, hogy a robotok egyszer felülmúlnak minket, nézze meg ezeket a videókat

Hír

Ilyen lett volna a sorozat egy Game Boy Colour kijelzőjén!

Hír