Szeptember elsejétől jönnek a Pedagógerek!

2018. április 2.
Szeptemberben a humorcsatornán is becsengetnek: a magyar képernyőkre is megérkeznek a népszerű komédiasorozat, a Pedagógerek őrült tanító nénijei. A hat nem mindennapi pedagógushölgy iskolai szenvedélyekkel, megdöbbentő évkönyvfotózással, valóságshow-kkal és elviselhetetlen szülőkkel tarkított kalandjainak országos premierje szeptember elsején éjfélkor a Comedy Centralon!
A Comedy Central sem feledkezik meg az iskolakezdésről: a szeptember elsején debütáló Pedagógerek hiú, lusta, vagy éppen örök lázadó, nem mindennapi karaktereivel köszönti az új tanévet. A tengerentúlon 2016-tól futó vígjátéksorozat alkotói és egyben főszereplői az úgynevezett Katydids szerzőhatos, akiknek keresztnevei a Catherine különböző változataiból erednek. Egyikük, a folyton tüntető rajztanárt alakító Catilin Barlow saját pedagógiai élményeiből is merítkezhetett, mivel filmes karrierje előtt Japánban egy évig angolt tanított, egy chicagói általános iskolában pedig kisiskolásokat próbált törtekre oktatni – több-kevesebb sikerrel.
A szatirikus szitkom az ideális oktatási rendszer szöges ellentétével riogatja a nézőket, a változatos magánéleti és pszichés problémákkal küzdő tantestülettől pedig garantáltan minden szülő óvná a gyermekét. Antiszociális gyerekgyűlölő, nemtörődöm munkakerülő, a minden ellen lázadó, reménytelenül romantikus, szigorúan konzervatív és csak a saját tükörképének élő – az emberi hibák teljes tárházát felvonultatja a félresikerült tanítói gárda. Akik természetesen még a sármos apukákkal való szemérmetlen flörttől sem riadnak vissza…

legfrissebb hírek

Az összes film, amiben Stan Lee is szerepelt

Hír

Detektív Pikachu: itt az élőszereplős Pokémon film!

Hír

Kiszámolták, melyik tévésorozatban hal meg a legtöbb szereplő!

Hír

Amit eddig tudunk Sheldon Cooperről az Agymenőkből

Hír

Minden, amit tudnotok érdemes az Ifjú Sheldonról

Hír

Az ifjú Sheldon

Hír

Jönnek a várva várt premierek kedvenc humorcsatornánkon!

Hír

Megjelent Snoop Dogg szakácskönyve!

Hír