Szeptember elsejétől jönnek a Pedagógerek!

2018. április 2.
Szeptemberben a humorcsatornán is becsengetnek: a magyar képernyőkre is megérkeznek a népszerű komédiasorozat, a Pedagógerek őrült tanító nénijei. A hat nem mindennapi pedagógushölgy iskolai szenvedélyekkel, megdöbbentő évkönyvfotózással, valóságshow-kkal és elviselhetetlen szülőkkel tarkított kalandjainak országos premierje szeptember elsején éjfélkor a Comedy Centralon!
A Comedy Central sem feledkezik meg az iskolakezdésről: a szeptember elsején debütáló Pedagógerek hiú, lusta, vagy éppen örök lázadó, nem mindennapi karaktereivel köszönti az új tanévet. A tengerentúlon 2016-tól futó vígjátéksorozat alkotói és egyben főszereplői az úgynevezett Katydids szerzőhatos, akiknek keresztnevei a Catherine különböző változataiból erednek. Egyikük, a folyton tüntető rajztanárt alakító Catilin Barlow saját pedagógiai élményeiből is merítkezhetett, mivel filmes karrierje előtt Japánban egy évig angolt tanított, egy chicagói általános iskolában pedig kisiskolásokat próbált törtekre oktatni – több-kevesebb sikerrel.
A szatirikus szitkom az ideális oktatási rendszer szöges ellentétével riogatja a nézőket, a változatos magánéleti és pszichés problémákkal küzdő tantestülettől pedig garantáltan minden szülő óvná a gyermekét. Antiszociális gyerekgyűlölő, nemtörődöm munkakerülő, a minden ellen lázadó, reménytelenül romantikus, szigorúan konzervatív és csak a saját tükörképének élő – az emberi hibák teljes tárházát felvonultatja a félresikerült tanítói gárda. Akik természetesen még a sármos apukákkal való szemérmetlen flörttől sem riadnak vissza…

legfrissebb hírek

Anime Rick és Morty: ilyen lenne a sorozat Japánban!

Hír

Visszatér a tamagocsi!

Hír

Élő Peter Griffinnel rukkol elő a magyar Comedy Central

Hír

Emmy díjat nyert a Rick és Morty!

Hír

Jack Black visszatért: indul a Tenacious D sorozat!

Hír

Megjelenik hanglemezen az Adventure Time zenéje

Hír

Hősünk: egy pizzafutár a japán tájfunban is ki akarta szállítani a pizzát

Hír

A legmenőbb ajándék gyertya

Hír