Ilyen lett volna az Agymenők

2017. augusztus 9.

Se Penny, se Raj, se Howard: ez volt az Agymenők legelső része! Pontosabban nulladik, ugyanis ez egy olyan pilot epizód volt, amit aztán nem vettek meg a stúdiók és így adásba se került sose. Hogy mi volt benne? Mutatjuk! Az első jelenet egy spermabankban játszódik, ahol Sheldon és Leonard gyorsan akar pénzhez jutni a mintáikért cserébe. Kiderül, hogy Sheldon a nagy fenekű nőkre bukik és magával is hozott egy pornóújságot otthonról:

Hazafelé egy padkán síró lányra - Katie - lesznek figyelmesek, aki szakítva a barátjával fedél nélkül marad. Leonard előzékenyen felajánlja a lakásukat átmeneti szállásként:

A következő jelenetben megismerjük Gildát, aki Leonardra hajt és nem nagyon díjazza, hogy Katie a fiúkkal van. Újabb geek poénok jönnek, plusz egy jól takart villantás is Katie részéről:

Katie aztán Leonard "nyelvén" is levezeti, hogy miért siralmas most az élethelyzete, amit Leonard úgy foglal össze, hogy rossz döntéseket hozott eddig. Katie megsértődik és elköltözik:

Végül egy közös bulizással és egy munkahelyi bocsánatkéréssel el van intézve a dolog, így Katie visszaköltözik és újra barátok lesznek:

Bár voltak itt is vicces jelenetek, azért mindenki érzi, hogy miért a mostani szereplőkkel lett teljes az Agymenők sorozat!

legfrissebb hírek

26 számból álló albumot ad ki Rick és Morty

Hír

Will Smith megmászta a Lánchidat

Hír

A legjobb tükrös apróhirdetések

Hír

Sztárok a Balaton Soundon

Hír

A legjobb pillanatok a Balaton Soundon

Hír

A legjobb csajok a Balaton Soundon

Hír

Neymar lett a legjobb vébé-mém

Hír

Legjobb pillanatok a VOLT-on

Hír