Ilyen lett volna az Agymenők

2017. augusztus 9.

Se Penny, se Raj, se Howard: ez volt az Agymenők legelső része! Pontosabban nulladik, ugyanis ez egy olyan pilot epizód volt, amit aztán nem vettek meg a stúdiók és így adásba se került sose. Hogy mi volt benne? Mutatjuk! Az első jelenet egy spermabankban játszódik, ahol Sheldon és Leonard gyorsan akar pénzhez jutni a mintáikért cserébe. Kiderül, hogy Sheldon a nagy fenekű nőkre bukik és magával is hozott egy pornóújságot otthonról:

Hazafelé egy padkán síró lányra - Katie - lesznek figyelmesek, aki szakítva a barátjával fedél nélkül marad. Leonard előzékenyen felajánlja a lakásukat átmeneti szállásként:

A következő jelenetben megismerjük Gildát, aki Leonardra hajt és nem nagyon díjazza, hogy Katie a fiúkkal van. Újabb geek poénok jönnek, plusz egy jól takart villantás is Katie részéről:

Katie aztán Leonard "nyelvén" is levezeti, hogy miért siralmas most az élethelyzete, amit Leonard úgy foglal össze, hogy rossz döntéseket hozott eddig. Katie megsértődik és elköltözik:

Végül egy közös bulizással és egy munkahelyi bocsánatkéréssel el van intézve a dolog, így Katie visszaköltözik és újra barátok lesznek:

Bár voltak itt is vicces jelenetek, azért mindenki érzi, hogy miért a mostani szereplőkkel lett teljes az Agymenők sorozat!

legfrissebb hírek

Világsztár dömping a STRAND Fesztiválon!

Hír

Igen! A Foo Fighters is jön a Szigetre

Hír

Meghalt a SpongyaBob alkotója

Hír

VOLT: Itt Vannak Az Első Nevek!

Hír

Itt az új Oroszlánkirály előzetese!

Hír

Itt egy hálaadási pulykadal Bob burgerfalodája stílusban!

Hír

Snoop Dogg csillagot kapott a Hírességek sétányán

Hír

Az első klip a Rick & Morty lemezről!

Hír