Amit eddig tudunk Sheldon Cooperről az Agymenőkből

2018. november 7.

Miután az Ifjú Sheldon és az Agymenők is folytatódik, összeszedtünk nektek néhány érdekes dolgot Sheldonról.


Eredetileg Texasból származik. 

Az Agymenőkből már megtudhattuk, hogy Sheldon kelet Texasban nőtt fel, az Ifjú Sheldonban láthatjuk először természetes környezetében.


Nem biztos, hogy még sokáig fog a Medford gimibe járni! 

Az Ifjú Sheldon premierjében a pici Sheldon 9 évesen már gimnazista. De mivel egy zseniről van szó (az Agymenőkben kiderült, hogy 11 évesen már főiskolás volt), nem tarthat már sokáig, amíg tovább tanul a kis géniusz.
Nukleáris reaktort akart építeni a családi fészerben. 

Az Agymenők egyik epizódjában megtudhattuk Sheldon anyukájától, Marytől, hogy a kisfia egyszer dúsított uránium-oxidot akart vásárolni egy afrikai hadúrtól, hogy nukleáris reaktort építhessen. Nem ez volt az első alkalom, hogy Sheldon kétes hírű alakoktól akart veszélyes dolgokat venni. Az Ifjú Sheldon egyik részében Sheldon egy kanadai bányászati művelettel veszi fel a kapcsolatot, hogy urániumot szerezzen...megint.

Van egy kishúga és egy bátyja. 

Már láthattuk Sheldon ikertestvérét, Missyt az Agymenőkben, de az Ifjú Sheldonban találkozhatunk először az idősebb fiú testvérével, George Jr.-ral is személyesen.
Hatalmas Prof. Proton rajongó. 

Nem titok, hogy Sheldon odavan Professor Protonért, de ez az áhítat egészen az Ifjú Sheldon első évadáig nyúlik vissza. A sorozat premier epizódjában láthatjuk, ahogy a kis Sheldon a TV-ben nézi példaképét.

A forró italokban látja a megoldást. 

Az egyik Agymenők epizódban, Marytől tudjuk meg, hogy arra tanította Sheldont, hogy forró italokkal kedveskedjen barátainak, ha azoknak rossz kedve van - az adott epizódban ez a barát Raj volt.
Még több "Szép cica". 

Bár még nem hallhattuk a "Szép cicát" az Ifjú Sheldonban, az Agymenőkből már tudhatjuk, hogy mary mindig ezt énekelte kisfiának ha búslakodott.

A gyümölcslepény a kedvence. 

Senki nem készít olyan isteni fogásokat mint Mary Cooper. És hogy mi Sheldon kedvence? Anyukája házi barackos gyümölcslepénye!

Van egy családi beceneve.

Bár az Agymenőkben a barátai csak Sheldonnak ismerik, a családja - leginkább Mary - szívesen hívja "Shellynek". Szinte nincs is olyan része az Ifjú Sheldonnak, ahol ne hívná anyukája így a pici fiát.Imádja a vonatokat. 

Már régóta közismet, hogy Sheldon odavan a lokomotívokért és ezt már az Ifjú Sheldon legelső részének legelső jelenetében a tudtunkra adják, amikor a kis Sheldon a modelvasútja segítségével fedezi fel a dimenzionális kinematika szépségeit. 

Imádja a Mimóját. 

Sheldon Mimója már feltűnt az Agymenőkben, de az Ifjú Sheldonban rengetegszer találkozhatunk vele a Cooper család otthonában!

legfrissebb hírek

Nyerj páros jegyet az Instant család premier előtti vetítésére!

Hír

Will Smith nagyon dolgozik a Bad Boys 3 forgatásán!

Hír

A vártnál korábban érkezik az Agymenők utolsó évada a Comedy Centralra!

Hír

Elkezdődtek az új Jay és Néma Bob film előkészületei!

Hír

Érkezett egy új Rick & Morty teaser!

Hír

Mutatjuk 2018 lerosszabb jelszavait

Hír

Már kapható a Rick & Morty kedvenc müzlije!

Hír

Plumbus: egy igazán ünnepi dísz a karácsonyfára

Hír