Modern család: Julie Bowen egy igazi anyatigris

2015. január 14.

A Modern család Emmy-díjas sztárja, Julie Bowen nem pusztán a képernyőn anyáskodik sorozatbeli lánya felett, de az életben is gondját viseli fiatal színésztársának. Többek között a Claire-t alakító 44 éves Bowennek köszönhető az is, hogy a legidősebb Dunphy lányt megformáló Sarah Hyland le tudta zárni kapcsolatát erőszakos barátjával, Matt Prokoppal.

A családtagokat nem feltétlenül a vérrokonság köti össze. Míg a Comedy Centralon futó sorozatban nem mindig felhőtlen az anya-lánya viszony a hebehurgya tinédzser Haley, és aggódó anyja, Claire között, addig a valóságban a két színésznő igen közel áll egymáshoz. Így amikor a 24 éves Sarah Hyland és barátja kapcsolata kezdett elmérgesedni, Bowen azonnal beavatkozott, és megpróbálta az eseményeket a békés lezárás felé terelni. Maga a szakítás is az ő jelenlétében történt, mert Hyland félt, hogy ha egyedül néz szembe Prokoppal, akkor elszabadulhatnak az indulatok.

„Nagyon kotnyeles ember vagyok, muszáj mindenbe beleütöm az orrom!" - viccelődött Julie. „Imádom a gyermekeimet: az igaziakat és a sorozatbelieket is, így ha bárki segítségre szorul, rám számíthat!" - mondta a Modern család sztárja az Us Magazinnak. Bowen a helyszínre sietett, amikor „lánya" kiadta pasija útját.

A szakítás nem volt zökkenőmentes, sőt ex-barátja ellen távoltartási végzést kérvényezett a fiatal színésznő. Prokop nem közelítheti meg sem őt, sem a lány kutyáját. Ez utóbbira azért volt szükség, mert a szakítás drámai perceiben a szintén színész Prokop azzal fenyegetőzött, hogy Hyland kutyájának baja eshet, ha egykori szerelme nem áll újra szóba vele. Bowen az állítja, hogy az átélt trauma ellenére Hyland jobban van, mint valaha. „Istenem, Sarah annyira fantasztikus. Még nincs 25 éves, és máris annyi mindent elért, egyszerűen csodálatos lány!" - dicsérte színésztársát a Modern család Claire Dunphy-ja.

A szőke színésznő azt is elárulta, hogy adott néhány személyes tapasztalaton alapuló tanácsot Sarahnak, hiszen számára sem ismeretlen a szerelmi csalódás fogalma. „Amikor fiatalabb voltam, nekem is milliószor törték össze a szívem, de semmi végzetes nem történt, például nem mentem férjhez, vagy lettem terhes. Azt hiszem, a csalódásokon túl kell esni az embernek a húszas éveiben, aztán egyszerűen tovább kell lépni!" - nyilatkozta Bowen.

legfrissebb hírek

Nyerj páros jegyet az Instant család premier előtti vetítésére!

Hír

Will Smith nagyon dolgozik a Bad Boys 3 forgatásán!

Hír

A vártnál korábban érkezik az Agymenők utolsó évada a Comedy Centralra!

Hír

Elkezdődtek az új Jay és Néma Bob film előkészületei!

Hír

Érkezett egy új Rick & Morty teaser!

Hír

Mutatjuk 2018 lerosszabb jelszavait

Hír

Már kapható a Rick & Morty kedvenc müzlije!

Hír

Plumbus: egy igazán ünnepi dísz a karácsonyfára

Hír