A brit politika olyan, mint a brit humor: vannak, akik hiába nézik, nem értik, és vannak, akik nézik, értik és jókat tudnak röhögni rajta. Egyátlalán nem politikai célzattal készült ez a cikk, sőt! Csak annyira nagyszerű kép tűnt fel a BBC adásában, hogy nem lehet nem levonni messzemenő következtetéseket a brit politikai életről!

Nézzétek meg a fenti fotót. Ott vannak a rendes emberek, akik jól tudnak beszélni, még jobban tudnak ígérgetni, és a kettőt kombinálva úgy döntöttek, hogy politikusok lesznek. A legtöbb országban nem is kell több ehhez. Na de mi van azzal, aki valóban el szeretne érni valamit? Hát természetesen beöltözik! Felhívnánk a figyelmet a két legtökéletesebb jelöltre: Elmóra és a fekete vödörfejű lovagra, Lord Bucketheadre! Hogy kik is ők?

Elmo például nem jelölt. Ő a jelölt anyja. A párt neve Give me back Elmo, vagyis adjátok vissza Elmót, és egy tagja van: Bobby Smith. Ő az alapító, a jelölt és a kampánystratéga is. Az Elmo jelmezben pedig Smith anyja van, a lenti képen épp Theresa Mayt köszöntik/szólnak be neki.


Lord Buckethead már nem ilyen egyszerű sztori: a Buzzfeed szerint legelőször 1987-ben bukkant fel, de most már Twittere is van, ahol azt írja magáról: intergalaktikus űrlord, Maidenhead független parlamenti jelöltje. Szeret más bolygókat leigázni, a helyi lakosokon élősködni." Hogy ki van a hosszú fekete vödörmaszk alatt, azt nem tudja senki!


Bónuszként bemutatjuk a harmadik urat is: a Monster Raving Loony Party vezetőjét! Az ő kampányígérete: "a szürke mókus populáció felét vörösre festeni, minden úthibát megőrizne és kategorizálna, valamint egy bankkártyával megoldaná a brit adósságot."

Ezek után merje azt mondani bárki, hogy a politika nem vicces dolog!

Copyright : Viacom