Vannak dolgok, amiket nem értünk, hogy miért léteznek és erről egy egész gyűjteményt készítettünk már nektek, amit itt tudtok elérni! Most egy új dologra kerül a reflektorfény: a pornó-oldalakon miért van megosztás gomb? Bárki gondolt már arra, hogy megosztja az épp nézett videót bármelyik közösségi média felületén, csakmert az mennyire ...? Ide nem tudunk jelzőt írni, mivel nem tudunk elképzelni olyan szituációt, amikor érdemes lenne bármit is megosztanunk a Pornhubról. Ezt valószínűleg már régóta felismerték az említett weboldalnál is, ezért egy tuti bolondok napja poénnal készültek: bárki kattintott is egy adott videóra az alábbi ablakot kapta (meg valószínűleg egy kisebb szívrohamot):

Tehát: "Köszönjük, hogy megosztottad! A Pornhub most már automatikusan megosztja a videót a közösségi média felületeden!" Természetesen az automatikust kifejezetten hangsúlyozzák... Na, ez az a pillanat, amikor egyet kihagy a szíved, pár másodpercig kisimul az EKG-d és vadul bezárod az inkognitó ablakot, majd egyből lépsz fel a Facebook adatlapodra, hogy mégis mi a franc történt! Akinek esetleg erősebb lélekjelenléte van, az rányom a "WTF, reverse this now!" gombra (Mi a fene?! Rögtön csináld vissza!), reménykedve, hogy valahogy vissza tudja csinálni a bajt, és ez a kép fogja várni:

"Boldog bolondok napját! Nyugi, a böngészésed mindig biztonságban és védve van!" Az biztos, hogy a Pornhub mesteri fokon viccelte meg a felhasználóit és reméljük, hogy mindenki vette a poént.

Copyright : Viacom