Rashida Jones nevét és fura humorát a Parks & Recreation és az Office című sorozatokból ismerhettük meg, de most az Angie Tribeca – A törvény nemében teljesen az ő karaktere köré fog épülni! A rendőrkomédia előzetesében (alul) már kiderül, nem a legreálisabb dolgok fognak történni, de ez nem is számít, ha van egy grimaszoló kutya is a szériában! Lássuk, miért is lesz menő a sorozat:

1. Ann Perkins visszatér - nagyjából. Mióta véget ért a Parks & Recreation 2015-ben, nem láthattuk Rashidát a tévé képernyőjén. Hát ennek most vége!

2. Egy bárgyú rendőrviccekre építő vígjáték-sorozatról van szó. Mondjuk ez már eleve jó előjel, de ez a sorozat tényleg nagyon odateszi magát olyan szempontból, hogy megüsse a legnagyobb ingerküszöböt is. Nem akar többnek látszani annál, mint ami, és ez mindig jól szokott elsülni.


3. A Carellek jegyzik! Az egykori Office szereplő, Steve Carell felelős a sorozatért, aminek írásába bevonta feleségét, Nancy Carellt is. Ebből rossz nem sülhet ki!

4. A mellékszereplők elviszik a show-t! Az Angie Tribeca mellékszereplői legalább olyan fontosak lesznek, mint a sorozat főszereplője. Akik biztosan felbukkannak: Lisa Kudrow, James Franco, Adam Scott, Sarah Chalke, Jeff Dunham is szerepel majd az első évadban!

Copyright : Viacom