A filmeken és sorozatokon általában nem sok szó esik a munkáról, kivéve persze, ha az adott jelenet vagy a széria egésze a munkahelyről szól! De általában megelégszünk azzal, hogy tudjuk, mit csinál az adott szereplő a napi betevőért, és ezzel el is helyeztük a jövedelmi skálán. Na de miből fizetik a New York közepén álló loftlakást? A külföldi kincsek megszerzéséért indított expedíciókat? A drága öltönyöket? Most összegyűjtöttük, hogy ki mennyit keresne!

A keresetek természetesen az USA-ra vonatkoznak, azért adtuk meg forintban, hogy könnyebb legyen számolni velük!


Walter White - az Egyesült Államokban még megbecsülik a tanárokat, egy tapasztalt kémiatanár éves fizetése 18 millió forint.


Ellen Ripley - mivel az USA seregében hadnagyi rangja van, így a fizetése se rossz: éves szinten 23 millió forint körül alakul.


Ross Geller - egy őslénytan professzor messze jó színvonalon élhet: a listánkon ő a vezető 31 millió forintos éves fizujával!


Don Draper - egy reklámigazgató akár évi 34 millió forintot is hazavihet, nem számolva a bónszokkal!


Indiana Jones - a régészek se élnek kis lábon: mivel egyetemi előadó, Jones 24 millió forintnak megfelelő összeget tudhat magáénak egy évben.


James Bond - a királyi tengerészgyalogság tartalékosaként évi 30 millió forintot kaszál, így már megértjük azokat a személyre szabott öltönyöket!


Sheldon Cooper - egy elméleti fizikus is csináltathatna magának öltönyt: az évi 28 milliós átlagfizetésből biztosan kijönne!


Leslie Knope - egy hozzá hasonló hivatali dolgozó átlagfizetése úgy évi 15 millió forint.

Sherlock Holmes – magándetektívnek lenni kifizetődő, átlagosan évi 9 millió forint üti a markukat az USA-ban.


Travis Bickle - egy new yorki taxisofőr évi 10 millió forintot keres, ami azért szép összeg.

Copyright : Viacom