Az Agymenők 10. évada elég komoly lesz, ezt ígérik a készítők és a szereplők is. Kezdjük rögtön a végén: az évad utolsó része például kiverte a biztosítékot az angol tévétársaságoknál. Hogy miért? Az epizód arról szól, hogy Sheldon rémálmában Penny és Leonard egyy szexbarlanggá változtatja a hálószobáját, és Kaley Couco szerelése a kábelcsatornák fejei szerint egy kicsivel többet mutatott, mint amennyit a tévénézők megszokhattak... Ne féljetek, nálunk nem lesz ilyen gond! Itt az instakép a forgatásról:

És hogy mit tartogat az évad az egyes szereplők életében? A Sheldon-Amy kapcsolat például komolyodni fog. A forgatókönyvírók ebben ki tudják élni magukat, még több réteget tudnak Sheldon személyiségéhez hozzátenni. És mi a helyzet Leonard lakásával meg az összeköltözéssel? Lesz sok érdekesség!

Leonard és Penny továbbra is a kapcsolatuk ráncait vasalgatják. Hogy alakul vajon a kettőjük kapcsolata, vajon el tudják simítani az egyenletlenségeket?

Howardra és Bernadette-re is nagy napok várnak, aki látta már esetleg feliratosan az évadot, az nyilván tudja, de mi nem fogjuk elárulni!

Az új évadot február 8-tól láthatjátok a Comedy Centralon.

Copyright : Viacom