2016 is erős év volt a filmes felhozatalt nézve, de 2017 se panaszkodhat! Összegyűjtöttük azokat a filmeket, amiket nagyon várunk már, és szerencsére idén fognak megjelenenni.

Split

M. Night Shyamalan visszatért, és egy többfelé szakadt elméjű pszichopatát mutat be új filmjében. James McAvoy lesz a főszereplő, a trailer alapján nagyon várós.

John Wick: Chapter 2

Ha Keanu Reeves és a fegyverek kapcsolatáról szóló filmek listáját nézzük, a John Wick mindenképp előkelő helyet foglal el. Itt a második része, némiképp nyilvánfelfokozva az élményt.

Nagy Fal

Matt Damon az ősi Kínában menti meg a népet a Falon túl virgonckodó szörnyezetektől.

Logan

Az X-Men sorozat legújabb tagja nem az a klasszikus szuperhős-mozi lesz, és ennek ellenére olyan hangulatú előzeteseket kapott, hogy leesett az állunk.

T2: Trainspotting

A kultfilmet nem kell bemutatni, a lényeg, hogy a régi csapat 20 évvel később újra összejön, és már nem a narkó az egyetlen, ami összefűzi őket. Na jó, bizonyos értelemben azért az.

Ghost in the Shell

Világszerte lázadoztak az ázsiaiak, hogy miért kellett Scarlett Johanssont szerződtetni a manga alapján japán származású Major szerepére, de tökmindegy, ha jól néz ki a film, akkor kit érdekel. Márpedig Ms. Johanssonra nem lehet panaszunk...

The Fate of the Furious

Amiről mindenki beszél már 3 éve: a Halálos iramban folytatása szokás szerint felül akarja múlni az előző film cselekményét és látványvilágát. Hogy ez sikerül-e, majd áprilisban kiderül.

A galaxis őrzői 2

Ha nem láttátok az első részt, akkor azonnal tessék pótolni! Ha meg igen, akkor készüljetek egy fergeteges filmre minőségi zenékkel.

Alien: Covenant

A Prométeuszban kevés volt az Alien, vagyis nem tűntek túl élőnek ugye. A Covenant űrhajó legénysége viszont abszolút látványos módon rántja magára a gonoszt, szóval elő a pattogatott kukoricával májusban!

Baywatch

Ha valaki képes volt David Hasselhoff pózolásából és lassítva lobogó szilikonmellekből sikeres sorozatot készíteni, akkor a felújított mozis változat fogadtatása is garantált!

Wonder Woman

Mivel a közvélemény szerint kevés női szuperhős kapott saját mozit, Gal Gadot orvosolni fogja ezt a hiányosságot idén nyáron.

A múmia

Tom Cruise kalandja a feltámadó múmiahölggyel, avagy hogyan éljünk túl egy repülőgép-szerencsétlenséget.

Majmok bolygója: Háború

A CGI technológia olyan szintre ért Hollywoodban, amiről James Cameron az Avatar idején még csak álmodni mert. Szóval itt vannak a majmok, ott az emberek, a címből meg nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a sztori.

Dunkirk

Christopher Nolan a második világháborús drámáját időt és pénzt nem kímélve a francia partokon vette fel, és a sztori is kemény lesz, szóval minden adott egy minőségi háborús mozihoz.

Valerian és az ezer bolygó városa

Luc Besson rendező űrkalandja még Rihannát is meggyőzte arról, hogy érdemes énekelnie a számtalan (ezer) helyszínt felvonultató moziban.

Blade Runner 2049

Az őszi szezon méltán várt filmje a nálunk forgatott, Harrison Ford és Ryan Gosling főszereplésével tuningolt Szárnyas fejvadász folytatása lesz, méghozzá a látnoki Denis Villeneuve tolmácsolásában.

Justice League

Amit a Marvel a Vasember első részével kezdve a mai napig felépített, azt a DC is megirigyelte, plusz a tavalyi év szörnyű Batman Superman ellen című mozgóképes alkotását is el kell valamivel feledtetniük. Szóval jön a Bosszúállók alternatív, sötétebb tónusú feldolgozása. Egy esélyt megérdemel Jason Momoa miatt.

Star Wars VIII

A Rogue One elvitte a mozis bevételek nagy részét 2016 végén, és egy évvel később a Star Wars nyolcadik része is nyilván megismétli majd a sikert.

Pitch Perfect 3

A Barden Bellák újra színre lépnek, a direktori székbe ezúttal Trish Sie ül, aki nagy koreográfusként biztosan fel tudja turbózni a mókás lányok sztoriját.

Copyright : Viacom