Az Agymenők ilyen közel van ahhoz, hogy hivatalosan is döntés szülessen nem egy, hanem rögtön KÉT következő évadról! A CBS vezérigazgatója közölte a jó hírt, miután a Deadline szerint elindult a pletyka 48 új rész leforgatásáról! És ha ez nem lenne elég jó hír, mondjuk a következőt...

Little Sheldon címmel ugyanis egy elő-sorozat készül az Agymenőkhöz, és ahogy már nyilván kitaláltátok, a kis Sheldon életéről fog szólni! Képzeljetek el egy 10 éves zsenit, aki a nagyon szigorú családjával él Texasban, nagyjából ez lesz a Kis Sheldon alapfelállása. Az elsődleges jelölt az ifjú Sheldon szerepére Iain Armitage, aki a múlt heti hírek szerint nagyon közel van ahhoz, hogy megkapja a szerepet.

Továbbá az is biztossá vált, hogy az öt eredeti főszereplő hajlandó 100 ezer dollárral kevesebbet kérni egy epizódért, ha meghosszabbítják a sorozatot. Jelenleg 1 millió dollárt kapnak egy-egy részért, viszont a fizetésük csökkenésével Melissa Rauch és Mayim Bialik a jelenlegi 200 helyett 450 ezret kereshet részenként. Ez pedig egy határozottan családias gesztus a főszereplők részéről, lássuk be!

Copyright : Viacom