Gyermeteg pajkosság, lehengerlő szenvedély, család és szeretők, temetés, alternatív gyógymódok, wellness és építkezés… Ez csupán néhány téma azok közül, amelyeket Steiner Kristóf és Soma Mamagésa belesűrített a Készhelyzet ötödik epizódjába. A Comedy Central saját gyártású impróműsora ma este újabb nem várt fordulatokkal és kesze-kusza szálakkal tér vissza a képernyőkre.

A Készhelyzet ezúttal „veszély” címszó alatt állította kihívás elé a magyar celebvilág két zászlós tagját. Legalább is azt hitte… Steinfer Kristóf és Soma Mamagésa azonban annyira könnyedén és átéléssel vették a váratlan szituációkat, hogy még kibújni is nehezen tudtak a szerepeikből.


Az első felvonásban Steiner Kristóf egy befolyásos könyvelőből lett kémikust alakított, akinek nagyon úgy tűnik, hogy inkább a turizmusban vagy valamelyik szociális szektorban lenne a helye – harcol az állatok érdekeiért, és öltönyben, konga ritmusára vad táncot lejt. „Egy picit a régi szilveszteri kabarék ugrottak be erről a szettről. Amit még el tudtam képzelni, az esetleg egy nagyon rossz stílusérzékkel megáldott tanárbácsi” – mondta az Izraelben élő médiaszemélyiség, aki azt is elárulta Hajós Andrásnak a forgatáson, hogy ennyire kicsípni sosem szokta magát. – „Nagyon furcsa öltönyben lenni. Egy kicsit úgy éreztem magam, mintha ketrecben lennék. Izraelben annyira nyár van, hogy amúgy sem fér meg.”

Soma Mamagésa az előző évad ramazurija után a Készhelyzet e heti epizódjában is szarkasztikus stílusát villantotta meg – némi intrikus beütéssel. Amellett, hogy manapság milyen alternatív, egészségjavító módszerek lézetnek, ma este végre azt is megtudhatjuk, hogyan kezeljünk egy pénzéhes temetkezésivállalkozót, vagy éppen egy nagyravágyó mostohalányt… Bár a művésznő előadásából sugárzott a profizmus és már az első pillanattól kezdve feldobta a virrasztás hangulatát, Hajós Andrásnak elárulta, hogy valóban elég váratlanul érte a készhelyzet: „Azt hittem, hogy egy estélyre érkező úrinő leszek, egy dáma, de a gyászra egy pillanatra sem gondoltam, át se futott az agyamon. De végig flow volt, nagyon jól éreztem magam.”

A Készhelyzet legújabb epizódja ma este 21.30-kor a Comedy Centralon!

Copyright : Viacom