A magyar televíziók közül elsőként a Comedy Central használja a Vine mobil alkalmazást a műsora népszerűsítésére. A hat másodperces, spontán videók friss kezdeményezésnek számítanak szerte a világon, a humorcsatorna pedig gyorsan reagált: máris elkészültek az első felvételek. Badár Sándor, Litkai Gergő, Hajdú Balázs és Orosz György A Comedy Central bemutatja nyolcadik évadára hívják fel a figyelmet – sajátos módon.

Mi a közös Barack Obamában, Charlie Sheenben, Sir Paul McCartney-ben és a Comedy Centralban? Az, hogy mindannyian használják a Vine alkalmazást! Az applikációt még a Fehér Ház is bevetette, Obama elnök ezen keresztül buzdította a diákokat, hogy induljanak tanulmányi versenyeken.

A Vine-t a Twitter hívta életre, segítségével hat másodperces videókat rögzíthetnek a felhasználók, amelyeket aztán megoszthatnak a követőikkel, valamint a Facebookon is. Robert de Niro szerint a Vine „igazi kreatív eszközzé válhat. Hat másodpercnyi bevezetés, tárgyalás és befejezés. Akár egy teljes történetet is elmesélhetsz hat másodperc alatt.” Conan O’Brien komikus annyit tett hozzá, hogy a Vine hat másodpercei tökéletesek szexuális aktusok rögzítésére.

A hazai humortelevízió meglovagolta az új közösségi trendet, és a magyar médiapiacon egyedülálló módon Vine-ozni kezdett, hogy ezzel is népszerűsítse A Comedy Central bemutatja nyolcadik évadát. A rövid videoüzenetekben a stand-up műsor aktuális szereplői aktivizálták magukat: Badár ping-pongozik, Orosz Gyuri elmondja a véményét (mjdnem), Hajdú Balázs pedig... furcsán néz.

A Comedy Central bemutatja: minden vasárnap 19:30-tól a Comedy Central műsorán

Copyright : Comedy Central