Kamarás Iván fejét egyszerre három, minden hájjal megkent hölgy csavarja el a kamerák előtt. Ráskó Eszter pedig az egyiptomi Aida Show-ban szembesíti macskaszőrben gazdag családját megdöbbentő szerelmi életének részleteivel. Egy rúzsfoltos emberáldozat és egy macskaszőrben gazdag bagolydísz is vár ma este a Comedy Central nézőire, akik a Készhelyzet legújabb epizódjában ismét szédületesen groteszk jelenetek szemtanúi lehetnek.

Hajós András ma este romantikával és intrikával túlfűtött viszonyokkal állítja Készhelyzet elé a hazai sztárokat. Kamarás Iván félénk, kisfiús ártatlansága rögtön tovaszáll, amint a színpadra lépve három csinos hölgyrajongója akad. Ám a rúzsfoltosan magyarázkodó Iván mit sem sejt abból, hogy nemsokára alulról kell szagolnia az ibolyát…


“Nagyon szeretek az előre megírt szövegekben is improvizálni. Mindig valami új történik, ezért nem unja meg az ember. Izgalmat és természetes spontán pillanatokat okoz a színpadon, ébren tartja a figyelmet és szerintem ez az improvizáció lényege” – mesélte Kamarás Iván, aki szerint az előnyök mellett hátrányok is akadnak bőven, hiszen bármikor megtörténhet bármi, ezért minden eshetőségre fel kell készülnie az improvizátornak. „Kicsit belsős kívülállóként, kicsit pedig a nézőkre kikacsintgatva játszottam a szerepem. Volt benne minden, még egy kis zűrzavar is a végén, amivel nem tudtam mit kezdeni, de ennek ellenére tarthatott volna még” – tette hozzá Iván, aki annyira élvezte a szituációt, hogy szívesen folytatta volna még a történetet.


A második etapban a Comedy tehetségkutatójában, a Magyarország, szereplek!-ben feltűnt standupos, Ráskó Eszter egyenesen Egyiptom földjén találja magát, ahol aranyozott bagolyra hajazó hacukában sokkolja a nézőket. Egy fiktív ókori beszélgetős műsorban, az Aida Show-ban leplezi le titokzatos szerelme kilétét – nemes és konzervatív családja legnagyobb döbbenetére.

A Készhelyzet legújabb epizódja ma este 21.30-kor a Comedy Centralon!

Copyright : Viacom