Gombamód szaporodnak Budapesten a Michelin-csillagos éttermek, a legújabb kitüntetést nem más, mint Kovács Patrícia színésznő zsebelte be – igaz, nem épp legális módszereket bevetve. A Készhelyzet ma esti premierepizódjában a színésznő szeleburdi séfként bizonyítja improvizatív képességeit, de Anger Zsolt is igazán zavarba ejtő helyzetben állja a sarat: szadomazo szettbe bújt főorvosként rögtönöz. Mától újra Hajós Andrással és gyanútlan meglepetésvendégeivel tér vissza a képernyőkre a Comedy Central impróműsora.

Tíz vadonatúj epizóddal és húsz zavarba ejtő helyzettel tér vissza ma estétől a Comedy Central nagy sikerű saját gyártású produkciója, a Készhelyzet. Az.új évadban megint csak az improvizációé és a közismert meglepetésvendégeké a főszerep. Az alkalmanként félórás műsor ezúttal is két blokkból áll, amelyekben egy-egy neves vendég néz szembe az improvizációs képességeit kihívás elé állító feladattal. Rajta és persze az ösztönein múlik, hogyan mászik ki a csávából. Garantált, hogy több hírességet is új oldaláról ismerhetünk meg, hiszen a legváratlanabb dolgok történnek majd velük.

A ma esti premierepizódban Kovács Patrícia és Anger Zsolt is hatalmas slamasztikába keveredik – utóbbi a kedvesével szenved szadomazo balesetet, a kettejüket összekötő bilincs kulcsa ugyanis a lány gyomrában landolt. A kórházban azonban kiderül, hogy főhősünk nem csupán páciens, hanem maga a főorvos, akinek fény derül kínos hálószobatitkaira, így a kollégáit, a betegeit, sőt még a saját fiát is sikerül annyira sokkolnia, hogy a nagy megrendültségre mindenkinek kezelést kell felírnia.

A produkció házigazdája, Hajós András ezt követően Kovács Patríciát dobja be egy szintén megoldhatatlannak tűnő szituációba: a színésznőnek egy pácba került konyhafőnökké kell gyorsan átlényegülnie, akinek a Michelin-csillagot osztogató és ellenőrző brigád előtt kell bizonyítania, miért is érdemelné ki étterme a nemes kitűntetést úgy, hogy igazából halvány gőze sincs arról, hogy mit is főzött. Ráadásul a felkínált desszertje sem stimmel igazán…

Imádok improvizálni és kifejezetten élvezem, ha ilyen helyzetekbe kerülök, mert kicsit olyan, mintha Alice lennék Csodaországban: nem tudom, mi fog velem történni” – árulta el a színésznő. „Úgy érzem, ez egy jó kaland volt, mindig nagyon szívesen veszek rész ilyesmiben. Ennek ellenére bevallom őszintén: ilyenkor kicsit bepánikolok. De szeretem ezt a fajta pánikot, hiszen építően hat rám” – tette hozzá Patrícia, akinek a hipermarket polcairól beszerzett fánkokkal nem sikerült lenyűgöznie a bizottságot, így végül mélyen a zsebébe nyúlva kaparintotta meg éttermének a Michelin-csillagot.

Készhelyzet második évad – premierepizód ma este 21.30-kor, új részek szerda esténként a Comedy Centralon!

Copyright : Viacom