Merész címlappal buzdítja nőtársait önelfogadásra a Comedy Centrál, a Dumaszínház és a Showder Klub új üdvöskéje, Ráskó Eszter. Eszter könnyed stílusa ismerős lehet a Comedy Central saját gyártású sorozataiból a "Tömény Történelemből" és a "Magyarország, szereplek!"című tehetségkutatóból is. Azt már tudjuk, hogy egy jó poénért képes nagy kockázatokat is vállalni, de úgy éreztük, hogy ez a mostani vállalása kicsit többről szól, így mi sem bírtuk ki szó nélkül, hogy meg ne kérdezzük:

Hogyan jött ez a lehetőség és miért döntöttél úgy, hogy belevágsz?

Az Elle szerkesztői kerestek meg pár hete a koncepciójukkal, és nagyon hamar belelkesedtem, pedig most még rumot sem ígértek. Az Elle"body positivity" kampánya és a humorista törekvéseim nagyban összefüggnek, gyakorlatilag ugyanazért feszítek ebben a fehérneműszerűségben a címlapon, amiért humorizálok az olyan szenzitívként kezelt témákról, mint a kövérség, a szex, vagy a kudarcélményeim. Mert egyszerűen úgy hiszem, hogy nincs értelme a szorongásaink árnyékában rejtőzködnünk vagy rettegnünk a gyengeségeinktől. Olyan társadalmat kell teremtenünk, amiben mindenki jól érezheti magát, a külsejétől függetlenül. Szerintem ez a generációm, illetve az én felelősségem is.

Milyen érzés volt részt venni egy ilyen sokat megmutató fotózáson?

Számomra eleinte nem volt egyértelmű, hogy itt komoly sonkavillantásokra fog sor kerülni. A stylist mondott valami olyat a telefonban, hogy hoznak nekem fehérneműt - még meg is jegyeztem, hogy milyen rendesek - aztán derült csak ki, hogy CSAK azt hoznak. Huncut népek ezek. Mindenesetre nagyon jó élmény volt nehézsúlyú balerinaként ugrándozni a stáb előtt. Főleg mivel a fotós, Zsólyomi Norbert igazi gavallér. Valószínűleg, ha nem kért volna meg, hogy vetkőzzek le, akkor is megtettem volna. De így azért mindkettőnknek egyszerűbb volt.

Vannak még ilyen jellegű törekvéseid?

Természetesen, pont most készülök megmutatni a bennem rejlő egyiptomi talk show hőst a Készhelyzetben! Sokkal több ruhára és indokolatlan mennyiségű arany tartozékra tessenek készülni!

Milyen élmény volt az impro műfaja?

Remek, lényegében ismét megtapasztalhattam miért szuper kínos, ha az ember rögtön kimondja, azt ami az eszébe jut. Újra. És újra. Csak 12 évembe telt leszokni róla, de semmi gond.

Üzensz valamit esetleg a nézőknek?

Hetyke rabszolgafiúkat és tehetős uralkodócsaládot kívánok mindenkinek!

Copyright : Viacom