Roppant mulatságos email váltás zajlott egy tanuló, és professzora- névszerint: Patrick és Martin között. A levél célja egy dolgozat határidejének meghosszabítására irányult, azonban a stílus, és a megfogalmazás is igen érdekesre sikeredett. Nyílván, Mr. Patrick bizonyos tudatmódosítók hatása alatt állt, mikor útnak eresztette mondandóját, amely így hangzott: "Mr. Martin, gondoltam, tudatom Önnel, hogy egy igazi gengszter, és sajnálom, hogy kopasz, lol. Ha gondolja, szívesen intézek magának egy csajt, akitől még a haja is visszanőne, és tovább nyomulhatna. Ja, amúgy szeretnék némi haladékot a beadandóra, mert nagyon részeg vagyok most, és holnap szarul leszek. Hétfőn tali, szeretlek, Patrick."

Jó arc proffal volt dolga az ifjúnak, aki az alábbi választ adta: "Patrick, úgy látom, igazán remek estéd volt. Szerda 23:59-ig meghosszabbítom a határidőt. Köszönöm az aggodalmad a hajam miatt, de a feleségem szereti, hogy kopasz vagyok, és az egyetemi fizetésem nem elég egy hajbeültetésre. Amúgy mit ittál tegnap? Ha legközelebb úgy döntesz, hogy emailezel nekem, szeretnék egy üveggel belőle, hogy én se emlékezzek arra, amit te írsz."

Tény, hogy bátor a srác, de a Tanár a legnagyobb arc. Bár nekünk is ilyen lett volna az egyetemen.

Ha szeretnétek hallani és látni egy kis magyar törit ittas celebek előadásában, nézzétek pénteken 22:00-kor a Tömény történelem 2. évadát a Comedy Centrálon. Egy kis ízelítő:

Copyright : brobible.com