A laikusok szerint a modellszakma csúcsán az embernek nem kell semmit csinálnia, de még egyszerűbben szólva, ez igazából nem is rendes munka: a modellek csak szexin néznek és ész nélkül pózolnak, ha kell, ha nem. A Comedy Central új sorozatának sztárjai most egy fiktív történetén keresztül mutatja be a szakma minden bugyrát, főleg azt, hogy milyen együtt élni három elképesztő testű modellel.

A duci Tommy (David Hoffman) egy kávézóban dolgozik felszolgálóként, egészen addig, amíg egy menedzser fel nem fedezi, hogy tökéletes kézfeje remekül illene egy készülő reklámhoz. Tommy kapva kap az alkalmon, elvállalja a munkát és az azzal járó kiváltságokat, hogy beköltözhet két dögös csaj és egy hibátlan testű macsó mellé. A hirtelen jött lehetőség és a furcsa lakótársi szituációk őszintén, de leginkább humorosan megmutatják azt a világot, ahogy a hétköznapi emberek a modelleket látják, és fordítva.

A Modellek köztből kiderül, hogy ebben a szakmában sincs gyémántból a kerítés, főként, ha kézfejmodellként próbál érvényesülni az ember. Rájuk inkább a negatív kivételezés vonatkozik. Nincs sem első, sem turista osztályos utazás, Tommy-t legfeljebb poggyászként adják fel, ha munka adódik a világ másik végén. Kezdőként egyből elkölti minden pénzét, mintha nem lenne holnap: amint meglátja méregdrága öltönyének árát, egyből alsógatyát is kér, hiszen konkrétan becsinál a nullák sokaságától.


A trehány, de jólelkű Tommy a kávézó pultja mögül egy tengerparti villában találja magát három gyönyörű és végtelenül sznob fiatal, egy neurotikus kifutókirálynő (Scarlett), a nagyszájú Anna és a tökéletesre gyúrt, üresfejű Enrique mellett, akik vele ellentétben igazi modellek. Scarlettet egyenesen felháborítja, hogy egy olyan „aljanépség” mint a kézfejmodell Tommy, hogyan kerülhet egy lakásba velük, ám lassan megszereti a fiút, kis súrlódások ellenére hamar összehaverkodnak és együtt indulnak el, hogy felfedezzék a világot.

A való életben is modellként dolgozó szereplőkkel megspékelt sorozatban, feltűnik a sálakat is százezer forintért adó Burberry luxusmárkával leszerződött, elképesztően felkapott brit Cara Delevingne testvére, Poppy Delevingne is, aki ezzel a kis szerepével debütál a tévében. A sorozat szállít jónéhány kínos kifutóbakit, prűd poénokat és az apatestű felszolgáló fiúból lett ”kézfejhíresség” debilkedéseket.

Modellek, ahogy eddig még senki sem akarta látni őket. Premier június 7-én 21:00-kor a Comedy Central műsorán.

Copyright : Viacom International Media Networks