Tényleg mindenki utálta az Így jártam anyátokkal fináléját, ugye? Hát, ezek szerint csak úgy tűnik - a Canvs weboldal által készített kérdőív alapján ugyanis az emberek legtöbbje nagyonis szerette a befejező részeket.

A Canvs szerint (amely hangulatelemzést és nagyon pontos profilelemzést használ az eredményeihez) sokkal többen értékelték "nagyszerűre" a finálét, mint "szörnyűre" - az algoritmusok alapján a weboldal még azt is ki tudta számítani, hogy milyen típusú emberek hogyan éreztek az utolsó részekkel kapcsolatban. A legtöbben például, akik szerint szomorú volt a történet vége, leginkább tinilányok voltak, akik szeretik a Taco Bellt...

Canvs a Twitter-felhasználók reakcióit elemezte, pontosabban nagyjából 117 000 főt közülük - ezek a reakciók kevesebb mint egyötöde volt csak egyértelműen negatív hangvételű. Ez persze nem jelent teljes felmérést, a fináléról ugyanis legalább félmillió tweet szólt. Sőt, az algoritmusban is lehetnek bőven hibák - minden a megfogalmazáson múlik, a számítógép ugyanis azt sem ismeri fel, ha úgy fogalmazunk, hogy "nem élveztem": 50-50% esélye van annak, hogy ezt negatívnak vagy pozitívnak fogja fel, attól függően, hogy melyik szót ismeri fel előbb a csiripben. Mindenesetre érdekes, hogy nem egyértelműen szörnyű eredmény jött ki - mi azért olyanról alig hallottunk, akinek kifejezetten tetszett volna, hogy Ted végül Robinnal jön össze.

Klikk!

GALÉRIA: EZ JÖN A SOROZAT UTÁN

Copyright : Viacom International Media Networks