I Feel Fantastic - egy Tara nevű robot énekel, aztán azt mondja a nézőknek, "kérlek menj, fuss." 2006-ban született me a projekt, kortárs művészeti alkotás lett volna, de azóta is rejtélyes, mi lett az egésszel, na meg hogy miként született meg.

Hey Walter, it's Me Patrick! - a videó két hónappal egy 15 éves tinilány eltűnése után készült, emiatt hatalmas botrány lett belőle, többen meg is akarták lincselni a videón szereplő srácot. Mint később kiderült, két színészről van szó, de akkor is para az egész.

The Transfiguration - Olivier de Sagazan egy francia művész, aki festéket és agyagot ken magára, ezzel elváltoztatva a külsejét. Persze előkerül egy kés is, és az egész videó nagyon bizarr lesz.

Dining Room or There is Nothing - minden horrorfilm egy percben, nagyjából így jellemezhetjük David B Earle filmjét. A címe pedig azt jelenti, hogy "az élet másik oldalán semmi sincs."

I Am Your Grandma - egy nap a videó készítőjének gyereke lesz, aztán annak is lesz egy gyereke, akinek így a készítő a nagymamája lesz. Na de milyen nagymamája! Reméljük, nem így fog neki esti mesét olvasni...

The Milkman - a tejesember rossz napja, avagy hogyan lesz egy 2D mese egy perverz rémálom...

My Dead Great Grandma's Coffin in My Own Backyard! - a nagyi már nem él, de a koporsója a hátsó udvarban van. Nem rossz!

Can You Point Your Fingers and Do the Twist? - az eredetileg gyerekeknek készülő műsor epizódja olyan, mintha mindenki bélyeget nyalt volna és megpróbáltak volna összehozni valamit, ami eladható a reggeli műsorsávban.

Max Headroom WTTW Pirating Incident - 1987-ben egy Doctor Who epizód ment épp a WTTW csatornán, amikor egyszer csak megszakadt az adás, és egy előre felvett 90 másodperces eltérítés kezdődött. Az illető egy Max Headroom maszkban közölte a nézőkkel, hogy megcsinálta élete főművét, és erről fog minden tévéző beszélni. Azóta se derült ki, ki felelős az egészért.

Copyright : Viacom