"Nézzétek, mi jött ma! Ezzel az átváltozás kész is," ezekkel a szavakkal tette fel az igazolványáról készített képet Phelan MoonSong, magyarra fordítva HoldDal úr, aki magát pogány papként aposztrofálja, és aki ezzel igazolványtörténeti mérföldkövet tudhat a magáénak. Ugyanis az igazolványképeken szigorúan tilos eltakarni bármivel az arcot, kivéve persze a vallási okokból eltakart kobakokat, de most Phelan barátunk megtörte a varázst, éljenek a szarvak!

Az önjelölt pap nem sűrűn veszi le a szarvait, úgy közlekedik mindennapi élete és tennivalói során is, hogy egy kecske éke díszeleg a fején. Mint elmondta, spirituális antennákként funkcionálnak a pogány túlvilág felé. Megint okosabbak lettünk! Amúgy augusztus óta küzdött Maine állam közlekedésfelügyeletével, de a kecskeisten a megmondhatója, abszolút megérte!

Ha végignézitek Phelan többi fotóját, kiderül többek között, hogy damillal erősíti magára a szarvakat, hogy többféle módon is lehet rögzíteni őket, és hogy a kék színű haj állt neki a legjobban. Ha valamit kihagytunk, írjátok meg légyszi!

Copyright : Viacom