Pornófilm, könyvelőiroda, tárgyalóterem, Tőzsdepalota – a Comedy Central bemutatja humoristái civilben változatos foglalkozásokat űznek, és bárhol felbukkanhatnak. Higgy a szemednek, ha a bárpultban Hajdú Balázs szolgál ki, ám ha viccet kérsz tőle, lehet, hogy vicét kapsz.

A magyar humorcsatorna saját gyártású produkcióinak fellépőivel bárhol összefuthatunk az utcán. Vagy akár a tárgyalóteremben - hiszen Bács Miklós civilben ügyvédként praktizál; mint ahogy korábban Litkai Gergely is. „Egyszer egy rajongóval pereskedtem, aki megkérdezte, hogy művész úrnak vagy ügyvéd úrnak szólítson. Hozzátette: nagyon tetszett neki a múltkori kabaré, és inkább egyezzünk meg peren kívül…” – mesélte a stand-uposok mentora, aki orosz tévécsatornánál is dolgozott, illetve rövid ideig még fekete mosogatóként is, Németországban.

A humorcsatorna kölyökképű fellépőjéről, Zsók Leventéről senki nem mondaná meg, hogy civilben egy erdélyi művelődési ház jól fésült igazgatója, aki gyakran szervez falunapokat. „A rendezvényszervezés csínját-bínját a beszédes nevű csíkszeredai Ecstasy Klubban szívtam magamba, ahol egy „forradalmi ötlettel” – ingyen itallal – azonnal felpezsdítettem a helyet. A csúcsról aztán egyenesen lefelé, egy fénymásolóba vezetett az utam” – árulta el az ifjú poéngyáros.

A lassúbeszédű Hajdú Balázs is megjárta már az álláspiac Mariana-árkait. Dolgozott licence adminisztrátorként (jelentsen ez bármit is), kereskedett a tőzsdén, és három hónapot úgy húzott le egy kínai könyvelőirodánál, hogy diplomája ugyan van, de fogalma nincs a számvitelről. Civil pályáját kétségkívül pornófilmes statisztaszerepe koronázta meg. Jelenleg egy fővárosi szórakozóhelyen szolgálja ki a bulizókat, akik néha poént is kérnek a koktél mellé. „Előfordult már, hogy a hangzavar miatt, vicc helyett úgy értettem vicét kérnek, de lehet, hogy így mindenki jobban járt. Ugyanis civilben nem tudok viccet mesélni” – mondta el a szentesi humormaffia oszlopos tagja.

Ha még több titokra vagy kíváncsi a poéngyárosok civil életéről, kövesd a Comedy Central bemutatja hamarosan induló, nyolcadik évadát. Vasárnap 19:30-kor Badár Sándor duplarésszel indulunk!

» CCB: A 10 LEGBETEGEBB FOTÓ A BACKSTAGE-BŐL

Copyright : Comedy Central