Az Archer 8. évada április 5-én érkezik Amerikába, így összeszedtünk mindent, amit eddig kiadtak az új évaddal kapcsolatban - nem rövid a lista és erősen spoileres, így a hetedik évad látta nélkül nem túl ajánlatos elolvasni!

Először is a történet: tekintve, hogy milyen óriási kérdőjellel ért véget a hetedik évad, a rajongók körülbelül a falba fogják verni a fejüket, amikor megtudják, hogy a nyolcadik évad elkanyarodik a fő sztorivonaltól. Hogy miért lesz így? SPOILER VESZÉLY! Archer arccal a vízben, golyóval a testében, de nem hal meg, csak kómába esik, így ez az egész nyolcadik évad csak az elméjében fog lejátszódni! Bizony, a nyolcadik évad a '40-es évekbe repít minket, ahol Archer, mint magánnyomozó fog tevékenykedni és ügyeket megoldani.

Következő vesézni való: előzetes és videók! Ez már - többnyire - spoiler-mentes övezet, hiszen mindössze előzetesek és videók jönnek. A trailer bemutatja a nyolcadik évad különleges világát és felkészíti a sorozat rajongóit, hogy elkanyarodnak a sztoritól, egy teljesen új világba kalauzolnak el minket. Ehhez erősen használták az Instagramot is, hiszen rengeteg videóval készültek a közösségi oldalra. Ezeket itt tudjátok megtekinteni: https://www.instagram.com/archerfxx/ Ebben a videóban pedig az összes promó videót megtekinthetitek:

És végül, de nem utolsó sorban az applikáció! Az Archer készítőiről egyértelműen megállapítható, hogy odáig vannak a különböző játékokért és utalásokért, hiszen hemzseg tőle a sorozat. Most azonban elkészítették a saját játékukat a sorozathoz. Ezzel az Archer, P.I. applikációval közösen lehet megoldani a különböző epizódok bűnügyeit Archerrel, ám hiába töltöd le még most, április 5-ig használhatatlan.

Tehát így fest az Archer 8. évada Amerikában, igencsak jól felépített évad lesz ez és kíváncsian várjuk az április 5-ei, amerikai premiert!

Copyright : Viacom