Hát, igen, előfordul, hogy az emberre óhatatlanul rátör az a bizonyos vágy… amikor azt érzi, hogy azonnal erotikus élményben kell részesítenie magát. Szerencsés esetben ez az ember otthonában történik meg; sokaknak azonban tök mindegy, hogy épp hol tartózkodnak. Következzenek a top lebukások!


Moziélmény


Az egyik legbizarrabb eset, amikor egy fickó moziban látott neki, hogy örömet okozzon magának. Ráadásul nem 18+ filmet nézett, hanem a Harry Potter és a Halál ereklyéit. Ezek szerint van, akinek minden tekintetben nagyon izgalmas a film. A rendőrséget ez persze nem hatotta meg.


Az egekben volt a gyönyörtől


A színhely hasonlóan extrém: egy férfi egy repülőn nyúlt magához. (Ahogy a hírekben írták, el is jutott az ejakulációig, már ha ez fontos az olvasó számára.) Arról nem számoltak be a hírekben, hogy melyik járaton történt, és hogy lett-e következménye a dolognak.


A TÉMÁHOZ SZERVESEN KAPCSOLÓDÓ AJÁNLATUNK: A TOP 15 CELEBCICIS GIF! (JÓ SZÓRAKOZÁST…)


Zoknipecér


Egy 31 éves floridai férfi saját házának kertjében látott neki önmaga jutalmazásának. A szomszédok azért hívták ki a rendőrséget, mert az úriembert alulöltözöttnek találták. Tényleg csak alul öltözött fel: mindössze egy pár zokni volt rajta.


Ítélethirdetés következik, álljon fel!


Hogy az efféle gyönyörök nem csak az átlagembert érintik, arra remek példa egy oklahomai bíró esete, aki rendszeresen a munkahelyén, azaz a bíróságon végezte e bájos tevékenységet, miután egy erekciót elősegítő eszközzel megfelelő állapotba hozta bírói, khm… jogarát.


Jégverés


És néha hírességekre is rájön. Ice T fiát, Lil’ Ice-t például letartóztatták, amiért elővette szerszámát, és nyilvánosan magához nyúlt. Ő legalább nem egy repülőgépen vagy a bíróságon tette mindezt, hanem egy sokkal „érthetőbb” helyszínen: egy sztriptízbárban.


Copyright : Comedy Central