Varga Lívius hősszerelmesként, Stefanovics Angéla pedig űrutazóként szórakoztatja a Comedy Central nézőit a Készhelyzet ma esti adásában. A Quimby háztűznézőbe érkező frontemberét hidegzuhanyként érik kedvese családjának különös szokásai, Angéla pedig egy váratlan rajongójával találkozhat csillagok közt tett utazása során.

Hajós András vezényletével a ma este felkínált szituációk a sokféleképpen értelmezhető „másság” felől közelítik meg az emberi kapcsolatokat, szokatlan megoldásokra sarkallva a két hírességet. Sztárjaink azonban a családon belüli viszonyok kuszaságával és a más galaxisból származó űrlények szerelmeivel is sikeresen megküzdöttek.


Az agronómus mindig sütit visz a mátkájának!” – hibázott rá Varga Lívius, aki a Horváth családban tett látogatása során érdekes helyzetben találja magát menyasszonya és túlságosan szenvedélyes családja körében. A zenésznek még apósa megtisztelő közeledése ellenére is sikerül megőriznie hidegvérét, és saját családi hagyományainak ismertetésével – az unokát negyven éves koráig nem láthatják a nagyszülei – igyekszik menteni a menthetőt.


Miért iszod meg a mosogatószert? Az nem arra való.” – hívja fel a földi élet apró részleteire Angéla űrlény társának figyelmét. Az ufóbőrbe bújt és enyhe skizofréniától szenvedő színésznő sikeresen elkerüli a Készhelyzet showmanjének közeledését, jelenetbeli partnerei azonban végül bezsebelhetik a Hajós András által irigyelt csókot…

Készhelyzet új epizód ma este 21.30-kor a Comedy Centralon!

Copyright : Viacom