Műsorok | Anyám borogass

Anyám borogass

Anyám borogass

Olyan sorozat, amilyenre a legtöbb néző vágyik: vicces, szerethető és reális képet ad az ország belsejében élő középosztályról.

Leírás

Heckkék Indiana államban, a képzeletbeli Orson városában tengetik napjaikat, amelynek legfőbb nevezetessége a világ legnagyobb műanyag tehene. A lakók kissé tahók és Heckkék sem lógnak ki a sorból. Frankie Heck (Patricia Heaton) mindent megtesz azért, hogy családját ne ragadja magával a gazdasági válság, közben pedig küzd három gyermekével.

Közülük az otthon alsógatyában héderező szépfiú Axl a legidősebb, aki nagy bicepsszel és még nagyobb egóval cselleng a világban. A sorban a bájosan bugyuta Sue következik, ő olyan lelkes, széplelkű és optimista, hogy legszívesebben mindenki adna neki egy tockost. Brick a legkisebb és bár neki több IQ-t adott a sors mint az egész családnak egybevéve, szociopataként nehezen tud bárhova is beilleszkedni. Frankie mindenben számíthat empatikus férjére, Neilre, aki arra a kérdésre, hogy „téged nem zavar, hogy már nem vagyok olyan fiatal és ragyogó mint régen”, a szimpla „ja, ez szívás” választ adja. Patricia Heaton játéka két Emmy-díjat is hozott, ám nem csak miatta érdemes követni a lusta, balfék, de összetartó család történetét: ez egy igazi amerikai prolimese, amely itt, a Kárpát-medencében is ismerősnek tűnhet.

Anyám borogass minden kedden 21:00.kor!