Műsorok | Azok a 70-es évek show

Azok a 70-es évek show

Azok a 70-es évek show

A sorozat egy csapat tinédzser életét mutatja be, akik (az egyébként nem létező) Point Place nevű kisvárosban tengetik a mindennapjaikat. A nyolc évadot (1998-2006) megélt sitcom fókuszpontjában a nyolc érdekes, és különböző személyiséggel felvértezett fiatal áll. Most őket seregszemlézzük, hogy megbizonyosodhassatok

...

Képgalériák

Elmúltak Azok a 70-es évek

További kiemelt hírek

Mila Kunis & Ashton Kutcher: forgatókönyvből valóság

Leírás

A sorozat egy csapat tinédzser életét mutatja be, akik (az egyébként nem létező) Point Place nevű kisvárosban tengetik a mindennapjaikat. A nyolc évadot (1998-2006) megélt sitcom fókuszpontjában a nyolc érdekes, és különböző személyiséggel felvértezett fiatal áll. Most őket seregszemlézzük, hogy megbizonyosodhassatok arról, miért lesz érdemes a sorozatot követni.


Eric Forman (Topher Grace): Eric egy jóravaló, végtelenül kedves, ám elég lúzer fiú. Fizikai adottságai alapján is inkább a matekszakkörön keresnénk őt, mintsem a konditeremben. Örök szerelme, és egyben szomszédja, a pont hozzá passzoló Donna, akivel már hosszú ideje felhőtlen kapcsolatban vannak.Eric jóindulatát mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy a legjobb barátját magához költöztetve szinte testvérévé fogadta. Ez azonban a családban nem kevés konfliktust szül majd.


Jackie Burkhart(Mila Kunis): Jackie az igazi kis bájos bajkeverő. A csapat legfiatalabbjaként egyben a legnagyobb önbizalommal, és még annál is nagyobb önimádattal rendelkezik. Ahogy a történet halad előre, ő is pozitív változásokon megy keresztül, és szépen lassan legjobb barátnők lesznek Donnával, akivel a nemükön kívül nem sok közös vonásuk van. Hobbija a pasik. A sorozat végére szinte az összes fiú szereplőt kipipálja a listáján.


Michael Kelso(Ashton Kutcher): Mentalitásban és hiúságban Jackie fiú megfelelője. Több epizódon keresztül valóban egy párt is alkotnak. Ő az a srác, aki mindent a kinézetével akar megoldani, és ez jórészt sikerül is neki. Legnagyobb álma, hogy rendőr lehessen. Ez sok mindent elárul róla.


Steven Hyde(Danny Masterson): Eric legjobb barátja, és gyakorlatilag fogadott testvére. Egyszerre rebellis, és okos. Szarkasztikus humora ellenére sokszor az ő véleményét kérik ki társai sorsdöntő kérdésekben. Ő is több szezonon keresztül jár Jackie-vel, azonban a végső boldogságot nem mellette találja meg.


Donna Pinciotti(Laura Prepon): Eric szomszédja, és egyben barátnője. Szép is, okos is, és egyben egy megrögzött feminista. Bár Jackie-vel nem indul feszültségmentesen a kapcsolatuk, hamar szoros barátság alakul ki közöttük.


Fez(Wilmer Valderrama): A külföldi cserediák. Több epizódon keresztül humor forrását képezi a származási helyének eltitkolása. Imádja az édességet, a sört, és megőrül a pornóért. Bár Kelso legjobb barátja, állandóan meg akarja csókolni Jackie-t. Persze Donnánál is folyamatosan bepróbálkozik.


Randy Pearson(Josh Meyers): Az utolsóként csatlakozó bandatag. Laza, kedves, és a csajok imádják őt. Bár a hibái is felszínre kerülnek idővel. A legtöbben befogadják őt a csapatba, egyedül Fez az, aki nem bírja megemészteni Randy jelenlétét. Egy darabig járnak Donnával, azonban bármilyen sármos legyen is a fiú, Donna végül ki teszi a szűrét.


Laurie Forman(Lisa Robin Kelly): Eric gyönyörű, de annál gonoszabb nővére. Imádja öccsét froclizni, és a szüleiket manipulálni. Elég könnyűvérű lány, így sűrűn látni más-más pasikkal. Sok hibája mellett azért szükség esetén segíteni is hajlandó. Például, hogy Fez-t ne toloncolják ki az országból, szívességből feleségül megy hozzá.


Azok a 70-es évek show – Minden szerdán 20:20-tól új részekkel a Comedy Central műsorán!