Műsorok | Brickleberry

Brickleberry

Brickleberry

Egy nemzeti park őreinek fordulatos életét követhetjük nyomon a Brickleberry című animációs sorozatban, amely nem elégszik meg azzal a poénnal, hogy egy feneketlen étvágyú medve a gyanútlan látogatók piknikkosarára utazik. Igaz, ez a vonal is jelen van, hisz az egyik legmenőbb karakter, Malloy történetesen egy

...

Teljes epizódok

Brickleberry | Új sorozat!

Képgalériák

Ilyen kemény a Brickleberry

Leírás

Egy nemzeti park őreinek fordulatos életét követhetjük nyomon a Brickleberry című animációs sorozatban, amely nem elégszik meg azzal a poénnal, hogy egy feneketlen étvágyú medve a gyanútlan látogatók piknikkosarára utazik. Igaz, ez a vonal is jelen van, hisz az egyik legmenőbb karakter, Malloy történetesen egy medvebocs, aki nem a mogyorókrémes szendvicsre izgul, hanem a kemény városi gyorséttermi kajákra. A vadon lakói pedig csak a fajfenntartást végzik.

A parkőrök bénázásai, cuki kisállatok, mellőzött faviccek, eddig még nem hallott szaftos erdész-poénok - az egyik legfrissebb szókimondó animációs sorozat hamarosan Magyarországon is látható. Brickleberry augusztus 5-től minden kedden és csütörtökön 23:00-kor a Comedy Central műsorán.