Műsorok | Egy szoknya egy nadrág

Egy szoknya egy nadrág

Egy szoknya egy nadrág

A Hippolyt és a Mesautó alkotóinak fergeteges új vígjátékában egy színész női álruhát ölt, hogy öntelt vetélytársát megleckéztesse. Sóvári Péter (Rudolf Péter) Magyarország legnagyobb színésze. Az emberek rajonganak érte, a tévék a kegyeit keresik, és a nők… mind őt akarják. Kivéve Pintér Ibolyát (Oroszlán Szonja), a ...

Képgalériák

Egy szoknya, egy nadrág

Leírás

A Hippolyt és a Mesautó alkotóinak fergeteges új vígjátékában egy színész női álruhát ölt, hogy öntelt vetélytársát megleckéztesse. Sóvári Péter (Rudolf Péter) Magyarország legnagyobb színésze. Az emberek rajonganak érte, a tévék a kegyeit keresik, és a nők… mind őt akarják. Kivéve Pintér Ibolyát (Oroszlán Szonja), a szépséges színésznőt.

Borsai Lajos (Bajor Imre) szappanoperákat rendez. Nagyok a tartozásai, de a tervei még nagyobbak. Egy dúsgazdag mexikói producerasszony érkezésére vár, akivel következő sorozatát szeretné elkészíteni. Mikor Borsai lecsapja Sóvári kezéről Ibolyát, a színész elhatározza, hogy nemes bosszút áll, és felölti Dulcinea de la Rosa álruháját.

Mire a mulatságos végkifejletig eljutunk, kalandok sora követi egymást, uszodai üldözés, a Titanic képsorait idéző csónakkirándulás és az eredeti film egyik csúcsjelenete, amikor Sóvári a szállodai fürdőszobában önmagával ad elő megható kettőst. Gyöngyössy Bence rendező az Aranyoskám és a Mrs. Doubtfire legviccesebb pillanatait eleveníti fel a klasszikus Latabár-komédia modern feldolgozásában.