Műsorok | Family Guy

Family Guy

Family Guy

A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, amely Quahog kitalált városában játszódik. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy tökéletesen hétköznapi család mellett lakik Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában, és egy mutáns bébi. Egy nem normális család mindennapjai egy

...

Teljes epizódok

Family Guy | Új részek!

Képgalériák

Peter Griffin legszexibb pillanatai

További kiemelt hírek

Itt az igazi Peter Griffin!

Leírás

A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, amely Quahog kitalált városában játszódik. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy tökéletesen hétköznapi család mellett lakik Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában, és egy mutáns bébi. Egy nem normális család mindennapjai egy nem normális városban.


A nagysikerű amerikai animációs sorozat 1999-ben indult hódító útjára, és kis megszakítással azóta is képernyőn van. Alkotója Seth MacFarlane, aki több szereplő hangjaként is közreműködik a rajzfilmben. A történet egy kitalált városban, Quahog-ban játszódik, és egy diszfunkcionális családról szól. Az apa, Peter Griffin ír amerikai katolikus fizikai munkás, aki viccesen erős akcentussal beszél. Felesége – Lois - családanya, egy előkelő család sarja. Három gyermekük van: tinédzser lányuk, Meg, szintén tinédzser fiúk Chris - aki túlsúlyos és meglehetősen buta, és sok tekintetben az apja fiatalkori kiadása - és mutáns kisfiuk Tewie, aki kifejezetten ördögi teremtmény, hihetetlen szexuális érdeklődéssel, és meglepően kifinomult beszédstílussal. A családdal él Brian, a különleges kutya, aki szintén furcsa, egészen emberi teremtmény: két lábon jár, Martinit iszik, cigarettázik és részt vesz az emberi társalgásban, bár vannak állati megnyilvánulásai. Az alkotó, Seth MacFarlane már készíti a hetedik évadot, és ígérete szerint hamarosan megszületik a Family Guy egész estés változata is.

Family Guy - 12. évad szeptember 9-től minden kedden és csütörtökön 22:30-tól a Comedy Centralon!