Műsorok | Futottak még

Futottak még

Futottak még

A 2005-ben készült vígjátékot Ricky Gervais és Stephen Merchant - a Golden Globe-díjas "A hivatal" című sorozat alkotópárosa - írta és rendezte. A sorozatban szerepet vállalt maga Ricky Gervais is, aki egy keserű ámde nagyravágyó színészt alakít: Andy Millman feladja hétköznapi munkáját, hogy minden idejét a "sztárrá

...

Leírás

A 2005-ben készült vígjátékot Ricky Gervais és Stephen Merchant - a Golden Globe-díjas "A hivatal" című sorozat alkotópárosa - írta és rendezte. A sorozatban szerepet vállalt maga Ricky Gervais is, aki egy keserű ámde nagyravágyó színészt alakít: Andy Millman feladja hétköznapi munkáját, hogy minden idejét a "sztárrá válásnak" szentelhesse.


A sorozat két szerencsétlen statiszta történetét meséli el, akik vicces és kínos jeleneteken át próbálnak kitörni a statisztalétből, és igazi sztárrá válni. A Futtottak mégből 13 rész készült el, amelyek közül szinte mindegyikben hollywoodi sztárok és világhírű zenészek vállaltak vendégszereplést, így nem érdemes kihagyni egyetlen darabot sem. Többek között Ben Stiller, Vinnie Jones, Kate Winslet, Samuel L. Jackson, Patrick Stewart, Orlando Bloom, David Bowie, Daniel Radcliffe, Chris Martin, George Michael, Clive Owen volt hajlandó együtt komédiázni Ricky Gervais-vel, a szintén a csatornán futó A hivatal főszereplőjével.