Műsorok | Készhelyzet

Készhelyzet

Készhelyzet

Hajós András új műsorában, a Készhelyzetben 20 sztár méreti meg magát a legkülönbözőbb humoros szituációkban.

Teljes epizódok

Készhelyzet | 101

További kiemelt hírek

10 dolog, ami meglephet Kamarás Ivánnal kapcsolatban

Leírás

Visszatér a humorcsatornára a nagysikerű Készhelyzet, méghozzá újfent Hajós Andrással! Az alkalmanként félórás műsor ezúttal is két blokkból áll, amelyekben egy-egy neves vendég néz szembe egy, az improvizációs képességeit kihívás elé állító feladattal. Rajta, na és persze az ösztönein múlik, hogyan mászik ki a slamasztikából. A humoros szituációkba helyezett sztárok sejthetik az előre kiválasztott öltözékekből a témát, csakhogy olyan kihívás elé állítják őket, hogy az elképzelések akár 180 fokos fordulatot is vehetnek.

A Készhelyzet tulajdonképpen egy jutalomjáték a számomra. Sem a jelenetek kialakításában, sem szerkesztőként nem veszek részt benne, csupán egy szórakoztató eleme vagyok a produkciónak. Különben is, ha megnyomnak rajtam egy gombot, bármikor képes vagyok standupolni” – árulta el a műsorvezető, aki bár az adások tematikáját előre ismerte, az adott szituációkkal ő is a felvételek során találkozott. „Ezt direkt így szerettem volna, hogy az én reakcióim is őszintébbek legyenek.

A improvizációs műsornak köszönhetően Kovács Patríciáról, Anger Zsoltról, valamint Kamarás Ivánról is megtudhatjuk, mennyire találják fel magukat, de, hogy Hajós András a három említett szereplőn kívül még pontosan kiket és milyen feladatokkal lep meg, egyelőre maradjon titok. Az viszont garantált, hogy több sztárt is új oldaláról ismerhetünk meg, hiszen a legváratlanabb dolgok történnek majd, sőt, még a házigazdát is érhetik meglepetések.

Készhelyzet évadpremier március 22-én, 21.30-kor a Comedy Centralon!