Műsorok | Louie

Louie

Louie

Louis C.K. önmagát alakítja az Amerikában már rendkívül népszerű sorozatban, amelyet ráadásul saját maga rendez és ír is egyben.

A stand-up comedy klasszikus előadóinak legszebb hagyományait folytató Louis szarkasztikus humora, sajátos látásmódja és szókimondó stílusa rendkívül kedvelt Amerikában. A színpadon

...

További kiemelt hírek

A mi Lajosunk: Louis C.K.

Leírás

Louis C.K. önmagát alakítja az Amerikában már rendkívül népszerű sorozatban, amelyet ráadásul saját maga rendez és ír is egyben.


A stand-up comedy klasszikus előadóinak legszebb hagyományait folytató Louis szarkasztikus humora, sajátos látásmódja és szókimondó stílusa rendkívül kedvelt Amerikában. A színpadon számára senki és semmi sem szent, a jeleneteket összekötő monológokban nincs tabu: beszél a gyermekeiről, mániáiról, érzéseiről, és bármiről, ami idegesíti. Ilyesmiből pedig elég sok van.


Louis CK eredeti neve Székely Lajos (bizony, részben magyar származású!), akinek elege lett abból, hogy senki nem tudja helyesen kiejteni a nevét, így inkább CK-re váltott. Elvált, korosodó, kétgyermekes, saját szavaival élve „nem túl vonzó” New York-i komikus. Egymaga írja, vágja és rendezi egyedi, abszurd, és többnyire igen merész sorozatát.


A Louie-ban nem ritkák a híres cameók. Ricky Gervais a világ legidegesítőbb orvosaként több epizódban is felbukkan, a Kaliforgiából is jól ismert Pamela Adler pedig nem csak a kamera előtt veszi ki a részét a munkából, hanem producerként is bábáskodik a nagyon hamar rendkívül népszerűvé vált sorozat körül, amely most a Comedy Centralnak köszönhetően végre Magyarországon is látható.


Louie - Minden szombaton 21.35-tól dupla epizódokkal a Comedy Centralon.