Műsorok | Páran párban (Coupling)

Páran párban (Coupling)

Páran párban (Coupling)

A Páran párban (Coupling) egy baráti társaság története, a lehető legelborultabb angol humorral tálalva. Ha egy pár (jelen esetben: Susan és Steve) összejön, akkor a múltjuk is jön velük: barátok, ellenségek és főleg exek… – ez a sorozat kiindulópontja. A csapatban öregedő nimfomán, megrögzött agglegény, harcos

...

Teljes epizódok

Páran párban - ajánlók

Képgalériák

Páran párban - az első képek!

További kiemelt hírek

Páran párban: lenyűgöző érdekességek!

Leírás

A Páran párban (Coupling) egy baráti társaság története, a lehető legelborultabb angol humorral tálalva. Ha egy pár (jelen esetben: Susan és Steve) összejön, akkor a múltjuk is jön velük: barátok, ellenségek és főleg exek… – ez a sorozat kiindulópontja. A csapatban öregedő nimfomán, megrögzött agglegény, harcos feminista és skalpvadász is helyet kapott. Ebben a körben mindenki volt már mindenkivel, vagy éppen ellenkezőleg, csak szeretne lenni, ha pedig már megtörtént a dolog, szívesen visszacsinálná. A szex és a párkapcsolatok buktatói körül forog a történet, néha kissé altestien, de mindig elgondolkodtató, intelligens módon.


A főbb szerepekben: Sarah Alexander (Susan Walker), Jack Davenport (Steve Taylor), Richard Coyle (Jeff Murdock), Kate Isitt (Sally Harper), Ben Miles (Patrick Maitland), Gina Bellman (Jane Christie) és Richard Mylan (Oliver Morris)


Páran párban - április 17-től minden szerdán 21:00-tól a Comedyn!