Műsorok | South Park

South Park

South Park

A South Park éppen annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága. A coloradói Sziklás hegységben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Ám az ártatlan külső igazán durva titkokat rejt. Az ellentmondásos sorozat viták tucatjait

...

Teljes epizódok

South Park - 18. évad promo

Képgalériák

10 ok, amiért Cartman a legjobb rajzfilmkarakter

További kiemelt hírek

Cenzúrázták a South Park-játékot

Leírás

A South Park éppen annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága. A coloradói Sziklás hegységben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Ám az ártatlan külső igazán durva titkokat rejt. Az ellentmondásos sorozat viták tucatjait indította el, mivel alkotói nem tisztelnek az ég világon semmit.


Minden idők talán legmegosztóbb és legszabadszájúbb sorozatát 1997-ben mutatták be, elsőként a Comedy Central humorcsatornán.


Alkotói Trey Parker és Matt Stone, akiket azóta a műsorért kétszer is Emmy díjjal jutalmaztak. A sorozat négy alsó tagozatos fiú, és családjaik, valamint South Park város egyéb lakóinak szürreális kalandjait mutatja be. A műsor sikerének titka, hogy egészen hihetetlen humorral és stílusban figurázza ki a napi eseményeket, politikusokat, a popkultúrát és a sztárokat. Rendkívül szatírikusan reagál az aktuális eseményekre, gúnyolódik mindenen és mindenkin, folyamatosan tabukat dönget. A sorozat jelenleg a 13. évadnál tart, és az alkotók még további kettő évad elkészítésére szerződtek, így bizonyára hosszasan folytatódnak még Stan, Kyle, Cartman, Butters és Kenny kalandjai. A sorozat alapján 1999-ben mozifilm készült South Park - Nagyobb, hosszabb és vágatlan címmel.