Műsorok | Törtetők

Törtetők

Törtetők

A Törtetők Vincent Chase, egy fiatal színész és barátainak mindennapjait követi a modern Hollywood-ban. Vele van menedzsere Eric, féltestvére, Drama és barátja, Turtle. A sorozat arra törekszik, hogy bemutassa a sztárok életstílusát és azt, hogy mennyire nehéz rátalálni a szerelmre a showbusiness világában. Vince-t

...

Leírás

A Törtetők Vincent Chase, egy fiatal színész és barátainak mindennapjait követi a modern Hollywood-ban. Vele van menedzsere Eric, féltestvére, Drama és barátja, Turtle. A sorozat arra törekszik, hogy bemutassa a sztárok életstílusát és azt, hogy mennyire nehéz rátalálni a szerelmre a showbusiness világában. Vince-t Adran Grenier alakítja. Kevin Connolly formálja meg Ericet, a menedzsert, aki arra törekszik, hogy Vince-nek segítsen meghozni a jó döntéseket és megtanulni a showbusiness szabályait. Dramat Kevin Dillon alakítja, aki maga is színésznek készül, de ahogy Vince csillaga emelkedik, az ő tervei úgy merülnek feledésbe.


A rendhagyó Hollywood-i történet egyik érdekessége, Val Kilmer alakítása, akit drognepperként láthatunk viszont a sorozatban. A műsor producere Mark Wahlberg.