Műsorok | Városfejlesztési osztály

Városfejlesztési osztály

Városfejlesztési osztály

Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma: egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. A nevetségesnek tűnő cél elérése korántsem egyszerű feladat a polgármesteri hivatal városkép-fejlesztési osztályának.

...

Képgalériák

Sokkoló ábrázatok

További kiemelt hírek

Székely Lajos a világ legviccesebb embere

Leírás

Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma: egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. A nevetségesnek tűnő cél elérése korántsem egyszerű feladat a polgármesteri hivatal városkép-fejlesztési osztályának. Az ügy bonyolultságát jól mutatja, hogy Amerikában idén januárban kezdték sugározni a sorozat harmadik évadát...

A GQ az év sorozatának kiáltotta ki a Városfejlesztési osztályt, és a Time, valamint a People magazin is a Top 10-be választotta a Comedy Central legújabb szerzeményét. Érdemes tehát oda figyelni a „park projektre”, amely akár egy magyar hivatalban is játszódhatna, egy magyar gödörrel.


Városfejlesztési osztály - Péntek este 21:10-kor a Comedy Centralon!