Műsorepizódok - Legfrissebb

Az egzisztenciális válságban szenvedő Sanya problémáira Brendon kínál szokatlan megoldást.

Ebből a csodás természetfilmből megtudhatjuk, hogy a medvék igen ritka alfajába tartozó susogós példányok hogy boldogulnak természetes élőhelyükön olvasószemüveg nélkül, illetve milyen pornót fogyasztanak.

Ebben a tabudöntögető epizódban, mely voltaképp egy kamaradráma, megismerhetjük Brendon sötét oldalát, valamint kiderül, van e az üzletben barátság és mennyit ér a medvebunda.

Milyen arányban éri meg epilátort medveriasztóra cserélni, hogy a fogyasztói hasznosság ne változzon? Van különbség egy barna medvénél barnaság és barnaság közt? Csupa kínzó kérdés.

Így búcsúznak a szinkronszínészek az Így jártam anyátokkal sorozattól - szinkronlátogatás a studióban!

Mi történik, mikor egy Mackó olyan pólót vesz, aminek nem olvassa el a feliratát? Ez.

Távfűtéses a kaputelefon? Brendon próbál megfogalmazni egy lakáshirdetést, de Sanya megpróbálja megakadályozni. Talán válságba jutott a két medve kapcsolata, hogy Brendon költözni akar?

Hogy keresnek párt a mackók az interneten? Milyen kategóriában regisztráljanak? Háziállat a medve? Ilyen és ehhez hasonló filozófikus kérdések.

A két maci ezúttal az álláskeresésről, a mackók helyzetéről a gettóban és a munkaerőpiacon, valamint a technológia fejlődéséről értekezik.

Brendon használt mézet akar venni, amivel Sanya nem ért egyet, a két mackó így egzisztenciális kérdéseket feszegető vitába bonyolódik mézről és a használt javak természetéről.

MTV Movie